avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... acte necesare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

acte necesare

Buna ziua!
Imi spune si mie careva, va rog, ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei ferme de biohumus? Adica, am deja firma, trebuie doar sa-i schimb activitatea; deci ma intereseaza ce aprobari, certificate, etc.
Ah, si mai e ceva, daca pt astfel de ferma se acorda fonduri europene nerambursabile.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 19:27, 27 Septembrie 2011
apelati la APDRP din localiatatea resedinta de judet daca sunteti cu firma in mediu rural, si la otimmc din acelasi oras, daca sunteti cu sediul in mediu urban.
actele necesare sunt specifice acestui cod CAEN pentru autorizare, si trebuie sa va interesati la organismele specializate.
pentru mediu urban gasiti operatiunea 111 din POSCCE/DMI 1.1-cautati ghidul solicitantului
pentru mediu rural este masura 312/masura 141 -gasiti ghidul pe site-ul PNDR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene cabinet stomatologie ulc ulc Cum se pt accesa fonduri europene pentru infiintarea unui cabinet de medicina dentara? Ce conditii trebuie indeplinite si de unde se poate cere consultanta? ... (vezi toată discuția)
As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)