avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Activitate Davidcugir

Activitate Davidcugir

Răspuns la discuția Repartizare energie termica
Multumesc pentru raspuns, dar am inteles ca exista o lege care interzice debransarile??

Mutumesc pentru raspuns, as dori sa stiu daca exista o lege care ma obliga sa platesc incalzirea chiar daca nu locuiesc in apartament, deci sa platesc niste servicii de care nu beneficiez , doar ptr. ca vecinii au impresia ca daca nu se citesc contoarele platesc mai putin??
Am un apartament in Oradea intr-un bloc cu repartitoare de caldura. Din 2010 nu mai locuieste nimeni in locuinta, deoarece sint rezident in Germania. Din 2011 locatarii au hotarit sa nu se mai citeasca repartitorele si sa se imparta in mod egal pe nr. de apartamente costurile energiei termice. Eu am semnat la montarea repartitoarelor un contract cu firma care se obliga sa asigure 10 ani citirea contoarelor, iar acest contract e inca in vigoare. Pot vecinii sa rezilieze acest contract fara mine ? Eu platesc la fel ca si ceilalti locatari desi nu locuiesc acolo. Poate cineva sa-mi dea o solutie avind in vedere ca eu in urmatorii ani nu voi locui in acel apartament? Va multumesc anticipat.