Am sentinta DEFINITIVA SI IREVOCABILA...mi s-a aprobat ceva ce stiu eu clar ca este dreptul meu,si mi se cuvenea in fapt. Am dreptul la o valoare care nu mi s-a recunoscut, prin neactualizarea acesteia...se mai poate face ceva???
In urma unui proces de partaj, cu o anume solicitare din FOND, APEL si, acum in RECURS, dosarul s-a incheiat cu "respingerea recursului ca NEFONDAT". De fapt, ce inseamna acest lucru, atata vreme cat de la inceput am cerut ceva si nu a fost luat in calcul? Poate fi eroare de Instante??? In FOND mi s-a recunoscut dreptul, in APEL , asemenea, in RECURS nu! Cum poate fi catalogat asta??? Se mai poate face ceva? (adica un anume procent a fost recunoscut, precum si suma mica ce reprezenta acel procent in urma cu 11 ani, acum , dupa 11 ani, procentul este acelasi, insa INSTANTELE nu au actualizat suma!!!, cu toate ca am cerut acest lucru din start). Unde si cui trebuie sa ma adresez pentru a primi dreptul ce mi se cuvine??? (in loc de 40% dintr-un apartament evaluat la 60.000 euro, Instanta mi-a stabilit un procent de 40% din acelasi apartament, evaluat in 2002 la 12.300 dolari)