In urma unui proces de partaj, cu o anume solicitare din FOND, APEL si, acum in RECURS, dosarul s-a incheiat cu "respingerea recursului ca NEFONDAT". De fapt, ce inseamna acest lucru, atata vreme cat de la inceput am cerut ceva si nu a fost luat in calcul? Poate fi eroare de Instante??? In FOND mi s-a recunoscut dreptul, in APEL , asemenea, in RECURS nu! Cum poate fi catalogat asta??? Se mai poate face ceva? (adica un anume procent a fost recunoscut, precum si suma mica ce reprezenta acel procent in urma cu 11 ani, acum , dupa 11 ani, procentul este acelasi, insa INSTANTELE nu au actualizat suma!!!, cu toate ca am cerut acest lucru din start). Unde si cui trebuie sa ma adresez pentru a primi dreptul ce mi se cuvine??? (in loc de 40% dintr-un apartament evaluat la 60.000 euro, Instanta mi-a stabilit un procent de 40% din acelasi apartament, evaluat in 2002 la 12.300 dolari)
Daca spuneti ca in fond si in apel ati castigat, eu inteleg de aici ca nu dumneavoastra ati formulat recursul, ci partea adversa. In atare situatie, daca recursul a fost respins ca nefondat, inseamna ca instanta de recurs a apreciat ca hotararile pronuntate de instantele ierarhic inferioare au fost temeinice si legale. Astfel, daca situatia este asa cum am inteles-o si am descris-o anterior, dumneavoastra puteti sa investiti cu formula executorie ultima decizie favorabila sau atat decizia cat si sentinta (daca prin decizie s-a modificat in parte sentinta, iar sentinta este de asemenea favorabila) si sa mergeti la un executor judecatoresc pentru a o pune in executare, daca partea care a pierdut nu doreste sa isi execute voluntar obligatiile. Sper ca am fost inteles si ca v-am fost de ajutor. Cu stima.
Am sentinta DEFINITIVA SI IREVOCABILA...mi s-a aprobat ceva ce stiu eu clar ca este dreptul meu,si mi se cuvenea in fapt. Am dreptul la o valoare care nu mi s-a recunoscut, prin neactualizarea acesteia...se mai poate face ceva???