salut!
sunt alex si am o nelamurire
acum 2 luni Tribunalul Bt, a pronuntat o sentinta favorabila mie,respectiv plata unei sume reprezentind echivalentul orelor lucrate suplimentar .
la recursul de la Curtea de Apel Sv. s-a pronuntat o decizie pe care nu o inteleg ,citez:Admite recursul si se modifica in parte sentinta atacata ,in sensul ca respinge ca nefondata actiunea reclamantului.
cum e posibil si ce implica acest lucru ?
;) ,
multumesc!
Admite recursul si se modifica in parte sentinta atacata ,in sensul ca respinge ca nefondata actiunea reclamantului.
Curtea de apel, a admis recursul declarat de angajator, si a modificat in parte sentinta atacata, in sensul respingerii ca nefondate a actiunii dvs.
Mai pe intelesul dvs.,nu ati rezolvat nimic, cu plata orelor suplimentare.
cum se face ca dupa pronuntarea primei sentinte mi-au virat in cont sumele cistigate ?
Hotararea primei instante este executorie ... astfel, angajtorul dvs a executat de bunavoie acea hotarare ... in conditiile in care in recurs a castigat urmeaza a proceda la intoarcerea executarii .
ce se intimpla daca am cheltuit o parte din bani si nu am posibilitatea de a returna integral suma pierduta la recurs ,tinind cont ca o sa trebuiasca sa platesc si cheltuieli de judecata ?
Recurs
Chiujdea
Bună seara!
Am trecut printr-un proces de ieşire din indiviziune. Fratele meu a făcut recurs, deşi hotărârea dată este corectă şi legală. Ce ... (vezi toată discuția)