avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs pierdut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs pierdut

cum se poate ca dupa un proces ce a durat un an si jumatate mi s-a dat cistig de cauza, pt un conflict de munca, iar la recurs sa pierd procesul?
tinind cont ca dupa prima sentinta am primit deja sumele aferente ,din care am cheltuit o parte din bani,iar acum sunt nevoit sa le returnez ,ba pe deasupra sa platesc si cheltuieli de judecata ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 17 Noiembrie 2009
Detaliati daca chiar doriti explicatii pentru a intelege, altfel ramane o intrebare generica cu tenta retorica.
Trebuie sa va spun ca orice este posibil pe parcursul derularii unui proces.
Caile de atac garanteaza, teoretic , posibilitatea corectarii unor erori intervenite cu ocazia judecarii cauzei pe fond.
Concret, pe speta eu nu va pot oferi un raspuns...nu cunosc detalii.
Veti afla misterul cand veti merge la tribunal si veti solicita copie dupa decizie:(
este vorba despre plata unui nr de ore lucrate suplimentar pe parcursul a 3 ani;
momentan nu mai sunt angajatul acelei societati, in desfasurarea procesului s-a ajuns la efectuarea unei expertize contabile, solicitata de catre instanta.
In urma acestei expertize mi s-a dat cistig de cauza, o suma de bani, suma pecare mi-au virat-o dupa pronuntarea primei sentinte .
nu reusesc sa inteleg ce s-a putut schimba la recurs, in asa fel incit, sa se dea o decizie atit de radicala ?
Mda, e cam in ceata ..Odata ce s-a efectuat expertiza, odata ce nu s-au facut obiectii pe fond, nici nu imi imaginez macar ca la recurs s-a efectuat o noua expertiza....e cam bizara solutia.Si doar motivarea ei va dezvaluie fundamentul.
Care a fost motivatia instantei pentru admiterea recursului?
Explicatia o gasiti acolo.

Alte discuții în legătură

Actualizare debit in recurs GHEORGHIAN GHEORGHIAN Bună ziua, Vă scriu din partea unei Asociaţie de Proprietari din Bucureşti intr. Victor Eftimiu nr.9, cu ... (vezi toată discuția)
Intampinare la cerere de chemare in judecata sennen sennen Buna ziua. Sunt chemat in judecata pentru neplata cotei parte pentru racordarea la instalatia de gaz a blocului de catre un vecin. Situatia e in felul ... (vezi toată discuția)
Exceptii din recurs ioanandrei ioanandrei daca intr-un DOSAR in RECURS , dosar care a parcurs FOND SI APEL ( faze procesuale in care a cistigat PARATUL DIN RECURS ) s-a cerut INSTANTEI de RECURS de ... (vezi toată discuția)