avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs pierdut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs pierdut

cum se poate ca dupa un proces ce a durat un an si jumatate mi s-a dat cistig de cauza, pt un conflict de munca, iar la recurs sa pierd procesul?
tinind cont ca dupa prima sentinta am primit deja sumele aferente ,din care am cheltuit o parte din bani,iar acum sunt nevoit sa le returnez ,ba pe deasupra sa platesc si cheltuieli de judecata ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 17 Noiembrie 2009
in recurs intimata a cerut reducerea sumei cistigate cu aproximativ 40% pe motiv ca au fost niste greseli de calcul ;
e posibil ca expresia "Modifica in parte sentinta ,in sensul ca nefondata actiunea reclamantului" sa se refere doar la cuantumul sumei de 40%
mentionez ca decizia am citit-o de pe site ,si nu am primit-o prin posta
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
ContSters112740, utilizator
Daca instanta a admis recursul probabil au demanstrat greselile de calcul. Din ceea ce ati scris nu ierese ca veti plati cheltuielile de judecata si nici ca veti inapoia toti banii.
Este vorba despre intoarcerea executarii pe care urmeaza sa o faca angajatorul, intrucat aacesta dupa prima hotarare a platit banii cuveniti ...

:offtopic:

Va adresez rugamintea de a nu mai deschide mai multe topicuri legat de ăproblema dvs ...intrucat nu se mai intelege nimic .
Va multumesc anticipat pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare debit in recurs GHEORGHIAN GHEORGHIAN Bună ziua, Vă scriu din partea unei Asociaţie de Proprietari din Bucureşti intr. Victor Eftimiu nr.9, cu ... (vezi toată discuția)
Intampinare la cerere de chemare in judecata sennen sennen Buna ziua. Sunt chemat in judecata pentru neplata cotei parte pentru racordarea la instalatia de gaz a blocului de catre un vecin. Situatia e in felul ... (vezi toată discuția)
Exceptii din recurs ioanandrei ioanandrei daca intr-un DOSAR in RECURS , dosar care a parcurs FOND SI APEL ( faze procesuale in care a cistigat PARATUL DIN RECURS ) s-a cerut INSTANTEI de RECURS de ... (vezi toată discuția)