avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate cefrim74

Activitate cefrim74

Răspuns la discuția grile examen unpir cu raspunsuri
La acest examen pot sa spun ca nu numai ca nu se misca, dar nici maracr nu poti sa vb. Sunt vreo 10 sau 12 variante de grile si nu ai nici o sansa sa ai aceeasi grila cu cei din preajma ta. La management trebuie sa inveti dupa grile, la drept trebuie sa inveti cu lux de amanunte legea 85/2006 si lg 31/1991( partea care e mentionata in bibliografie), iar la conta si mai ales evaluare trebuie sa parcurgi bibliografia
Are cineva grile pt acest examen? #-o
Adresa email cefrim74@yahoo.com
Răspuns la discuția grile examen unpir cu raspunsuri
Ma mai poate ajuta si pe mine cineva cu grile pt acest examen cefrim74@yahoo.com
Răspuns la discuția Stornare venit din an anterior
multumesc pt raspuns
Taxa somatie asa apare pe factura emisa de firma de leasing si intrebarea era e deductibil TVA
In cazul in care stornez un venit din anul anterior prin contul 117 ( cf 3055) si in anul respectiv am avut profit, deci am platit impozit pt acest venit, cum imi recuperez suma respectiva prin declaratia 101 aferenta anului 2012 ( avand in vedere ca in acest an am facut stornarea)?
Tva aferent taxei de somatie in cazul unui leasing este nedeductibil?
Răspuns la discuția Citatie proces penal
Pai si daca vine politia cu mandat de aducere si sunt singura acasa cu copilul ce fac il iau si pe el la proces, mentionez ca e o distanta de aproximatin 400 km?
In cazul unei societatii romanesti care va desfasura activitate in domeniul constructiilor in Franta ( angajeaza personal care va fi delegat in Franta pt executarea lucrarilor de constructii) care ar fi diferentele fata de o societate care ef aceste lucrari in Romania.
Pentru inceput o sa factureze doar manopera ( orele de lucru prestate) si ulterior o sa si achizitioneze materiele de acolo pe care le va utiliza pt ef lucrarilor.
M-ar interesa in principal ce formalitati suplimentare trebuie sa faca pt salariati si care va fi tratamentul fiscal al operatiunilor desfasurate
Răspuns la discuția Citatie proces penal
Am dat o ceclaratie la parchet deja, nu se poate tine cont de aceasta?