avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA aferent taxa de somatie leasing
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA aferent taxa de somatie leasing

Tva aferent taxei de somatie in cazul unui leasing este nedeductibil?
Cel mai recent răspuns: cefrim74 , utilizator 21:16, 8 Martie 2013
"Taxă de somaţie"? Fiţi vă rog mai explicit! Cine pe cine a somat şi ce taxă a fost plătită în acest caz.
In practica am intalnit si eu aceasta denumire pe care o folosesc soc.de leasing.In opinia mea este un comision ascuns,chiar daca platesti la timp ratele,factura se emite oricum.
Taxa somatie asa apare pe factura emisa de firma de leasing si intrebarea era e deductibil TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare reziduala cuprinsa in rata diana81 diana81 Sunt nedumerita daca am valoarea reziduala prinsa in rata si primesc factura in fiecare luna cu rata si valoarea reziduala TVA AFERENT VALORII REZIDUALE ... (vezi toată discuția)
Tva leasing si cheltuieli aferente leasingului tomozeimihaela tomozeimihaela Buna ziua. Am achizitionat in noiembrie 2008 doua masini (una pt.administrator si una pt. contabil)prin contract de leasing financiar .Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Tva 50% la rata de leasing de la 01 iulie 2012 camicami camicami Conform OUG.24/2012,incepand cu 01 iulie 2012 TVA la rata de leasing lunara nu va mai fi deductibila integral ci numai 50 %. Asadar, la factura din luna iulie ... (vezi toată discuția)