avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate milanelo

Activitate milanelo

Bună ziua! Am vrut să cumpăr rovinieta pentru un an de zile, am introdus din greșeală o altă litera în combinația seriei de sașiu și am plătit.. După 10 minute la verificarea mesajului primit, mi am dat seama ca am greșit și am luat legătura cu operatorul de la firma respectiva, care mi a spus ca se va face corecția. Ulterior acest lucru a fost refuzat sub motivația ca plata a fost făcută pentru o mașină care există. Am solicitat inclusiv la Cnair și Ministerul transporturilor, la protecția consumatorilor, restituirea sumei dar fără succes. Am solicitat firmei care a încasat banii inclusiv retragerea din contract conform oug 34/2014, dar fără rezultat.
Ce ma sfătuiți sa fac? Aș vrea să introduc o acțiune instanță, dar nu știu care ar fi temeiul potrivit și ce șanse de reușită am.
Va mulțumesc.
eu am pus in dosar copia certificata a adeverintei privind vechimea si m-au sunat cei de la CSM, cerindu-mi sa trimit urgent originalul, daca vreau sa particip la concurs, lucru pe care l-am facut, prin curier, in aceeasi zi