avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am vrut să cumpăr rovinieta pentru un an ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am vrut să cumpăr rovinieta pentru un an de zile, ...

Bună ziua! Am vrut să cumpăr rovinieta pentru un an de zile, am introdus din greșeală o altă litera în combinația seriei de sașiu și am plătit.. După 10 minute la verificarea mesajului primit, mi am dat seama ca am greșit și am luat legătura cu operatorul de la firma respectiva, care mi a spus ca se va face corecția. Ulterior acest lucru a fost refuzat sub motivația ca plata a fost făcută pentru o mașină care există. Am solicitat inclusiv la Cnair și Ministerul transporturilor, la protecția consumatorilor, restituirea sumei dar fără succes. Am solicitat firmei care a încasat banii inclusiv retragerea din contract conform oug 34/2014, dar fără rezultat.
Ce ma sfătuiți sa fac? Aș vrea să introduc o acțiune instanță, dar nu știu care ar fi temeiul potrivit și ce șanse de reușită am.
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
milanelo, utilizator

Alte discuții în legătură

Am plătit rovinieta la paypoint, dar pe bonul fiscal nu apare ce reprezintă suma pentru că operatorul nu a finalizat tranzacția. ce obligații au cei care sunt parteneri paypoint? Adidely Adidely In luna august 2017 m-am deplasat la un magazin partener cu PayPoint pentru a-mi achizitiona o rovinieta. Reprezentantul magazinului X imi i-a datele de pe ... (vezi toată discuția)
Taxa pod fetesti - caz particular rapquoi rapquoi Buna ziua, Am urmatoarea speta: in data de 28 iulie am traversat de 2 ori podul de la Fetesti si am platit online. Pot demonstra cu mesajele primite pe ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta, plangere contraventionala Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua . As dori sa aflu si parerea voastra referitoare la o speta. La achizitionarea unei roviniete pe 12 luni din eroare se tasteaza gresit numarul ... (vezi toată discuția)