avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa pod Fetesti - caz particular
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa pod Fetesti - caz particular

Buna ziua,

Am urmatoarea speta: in data de 28 iulie am traversat de 2 ori podul de la Fetesti si am platit online. Pot demonstra cu mesajele primite pe telefon.
Am platit pt sotul meu, pt nr de masina X, insa in ziua respectiva am avut alta masina de familie, cu nr Y. Astazi am primit amenda pentru nr masinii cu care am circulat. Ce se poate face in acest caz?
Daca ma obliga sa platesc amenda, as dori macar sa recuperez taxele platite aiurea pt nr X. Ar tb sa verifice ca in ziua respectiva nu a circulat niciun numar X pentru care am platit cele 2 taxe.
Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs.
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
rapquoi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:36, 16 Noiembrie 2018
in primul rand sa inteleg ca dvs ati platit trecerea pentru masina X si ati circulat cu masina Y?
Da, exact asta am facut:(
Stiu ca e o prostie insa nu m-am gandit atunci cand autocorrect-ul mi-a propus automat numarul. De obicei mergeam cu masina X, masina Y e de serviciu
pai nu prea aveti ce sa faceti.sunt doua masini diferite alte numere alte serii de sasiu. chiar daca e acelasi proprietar trecerea se aplica pt fiecare masina pe masina si nu pe proprietar.
Va ramane doar sa platiti amenda
Inteleg asta, as dori insa sa recuperez taxa pentru plata taxei de trecere.
ce sanse exista? stiu ca valoarea e mica dar e vb de principiu
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
rapquoi, utilizator
pai nu exista vreo sansa deoarece nu este greseala cnair in ceea ce priveste aceasta plata. restituirea sumei se face in momentul in care este radiata masina. alta situatie in care sa se recupereze banii nu prea exista

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am platit taxa de pod de la fetesti inainte de a trece ... livache1212 livache1212 Buna ziua, Am platit taxa de pod de la Fetesti inainte de a trece de pod, pe nr de inmatriculare al masinii de atunci (un Ford Focus), dar trecerea efectiva ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru taxa pod fetesti Vasile_Cristian Vasile_Cristian Buna ziua! In data de 17.04.2021 am trecut podul de la Fetesti si am achitat taxa online, in aceeasi zi. Pe 13.07.2021 am primit amenda prin posta pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta masina vanduta ContSters369380 ContSters369380 In anul 2012 am vandut o masina la Avia. Masina a fost radiata de la Taxe si Impozite, am factura si contract de V/C ca dovada pt instrainarea masinii. Zilele ... (vezi toată discuția)