avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru taxa pod Fetesti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru taxa pod Fetesti

Buna ziua! In data de 17.04.2021 am trecut podul de la Fetesti si am achitat taxa online, in aceeasi zi. Pe 13.07.2021 am primit amenda prin posta pe motiv ca nu am platit taxa. Am verificat pe site-ul unde am platit (taxa-pod-fetesti.ro) si se pare ca dintr-o eroare numarul de inmatriculare este trecut gresit cat si seria de sasiu. Am dovada platii taxei de pod si sms de confirmare, dovada plata rovinieta in aceeasi zi cu date corecte si sms de confirmare si procesul verbal plus dovada achitării acestuia. Exista posibilitate sa contestez aceasta amenda si sa recuperez suma achitata? Mentionez ca proprietarul masinii este socrul meu si amenda este pe numele lui. Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2021
Vasile_Cristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:31, 15 Iulie 2021
Atunci dumnealui sa conteste amenda la instanta indicata in Pv, sa arate instantei ca este vb. de o greseala materiala si sa ceara anularea amenzii, daca datele din sms-ul primit sunt cele corecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am platit taxa de pod de la fetesti inainte de a trece ... livache1212 livache1212 Buna ziua, Am platit taxa de pod de la Fetesti inainte de a trece de pod, pe nr de inmatriculare al masinii de atunci (un Ford Focus), dar trecerea efectiva ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa pot fetesti si mi-a venit amenda pentru neplata ShummY ShummY Buna ziua. Anul trecut am fost la mare ca oricare alt om si pentru ca nu imi place sa primesc amenzi, m-am conformat tututor platilor. Am platit taxa de la ... (vezi toată discuția)
Taxa pod fetesti danielau danielau Am trecut in luna august 2015 pe podul de la Fetesti si am achtat prin sms. Din neatentie am gresit numarul de la masina gen B 11 ROS in loc de B 22 ROS ... (vezi toată discuția)