avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate markgigi

Activitate markgigi

Răspuns la discuția Paradox Judiciar
Da, exact asta apare. Am fost la parchet si intr-adevar pare a fi o eroare. O sa dureze, mi-au spus, nestiind nimeni cat mai exact. Astept sa fiu contactat...
Nu ma refer la cazierul de angajare, intr-adevar, este vorba de un cazier mai detaliat. Imi trebuie asa ceva pentru a-mi inregistra firma in registrul intracomunitar. Uimirea mea este aceasi pentru ca, dupa am spus, aveam 13 ani cand s-a intamplat acest caz si este singurul din viata mea. Urmeaza sa ma duc la parchet sa clarific greseala. Sigur este o omitere din partea cuiva. Revin cu o concluzie.
Multumesc, dar din pacate nu vorbim de alta varsta, decat de cea de 13 ani. Sunt nascut in ianuarie 1980, iar cazul cu pricina este datat la 26.10.1993. Asta scrie in certificatul de cazier. Nu am auzit de nimic de la nimeni despre acest caz pana acum in 2013 cand am solicitat certificatul de cazier si nici nu am mai avut de-a face cu politia/instanta de atunci. Nu stiu de nici o condamnare si imi amintesc ca atunci am fost eliberat in grija mamei mele. De aceea mi se pare un paradox. Ma voi duce luni in instanta sa aduc la lumina aceasta nedumerire. Multumesc.
Multumesc pt rapsuns rapid. Habar nu am ce pasi sa iau...cum as proceda pt acesta reabilitare, in ce consta? Cat dureaza?
Multumesc.
Am comis un furt minor in 1993 la varsta de 13 ani. Am fost arestat si eliberat in grija mamei mele. Azi, 20 de ani mai tarziu, am obtinut un certificat de cazier care are urmatoarea mentiune:

1. Pusa in miscare actiunea penala la 26.10.1993 in dosarul xxxx/1993 pentru art 208.

Ce se intampla aici, o eroare judecatoreasca? S-a deschis un caz asupra mea la varsta de 13 ani si nu s-a finalizat? Pareri, va rog.
Multumesc.