va multumesc frumos pentru raspuns !!!
nu,, nu mi sa spus nimik,, decit ca va ramine in arest preventiv 29 de zile,, dar ca probabil procesul se va judeca in 2 saptamini
am discutat dar a spus ca actiunea de punere in libertate a fost respinsa si mai mult nu poate sa faca pina nu o platesc pe dumneaiei ca si avocat,,,
in 2006 a fost condamnat la 4 ani din care a facut 2 ani si 8 luni si a iesit in 2009 de atunci nu a mai savirsit nici o fapta,, problema este ca nu ne permitem sa angajam un avocat,,, si nu stiu care este incadrarea ptr fapta comisa,m, din moment ce prejudiciul a fost recuperat,, adica geanta cu cei 50 de lei in ia,,, daca m,ati putea ajuta sami spuneti cam la cit sa ma astept ca si pedeapsa ,,, va multumesc din suflet,,,
multumesc frumos pentru raspuns !!!
buna seara,, iubitul meu a sustras o geanta dintr un birou si a fost prins cu ia la iesirea din incapere,,, nu sa depus plingere contra lui dar totusi a fost arestat preventiv 29 zile ptr fapta in sine ,, el fiind recidivist,fiind eliberat dupa 3 ani in 2009,, va rog frumos sa imi spuneti care ar fi incadrarea,, si daca are vreo sansa sa primeasca o pedeapsa cu suspendare,,, Multumesc anticipat!!!!