as dori sa stiu daca dupa o licitatie se cumpara imobilul cine l-a cumparat poate avea contract de vanzare cumparare pe el?
as dori sa stiu daca se poate face treaba asta fara ca eu sa fiu anuntata doar sa ma trezesc ca sunt executata silit fafara nici o hartie ca s-a vandut la suma de .... nu stiu suma nu stiu nimic doar ca am primit un tel de la noul proprietar ?
dupa o licitatie daca imobilul s-a vandut nu trebuia sa primesc o hartie pe care sa fie si un termen de eliberare a imobilului?
as dori sa stiu daca o licitatie se poate face fara anuntarea proprietarului. care ar fi procedurile pentru o licitatie? Am avut o licitatie si nu s-a vandut la a doua licitatie s-a vandut cu bani foarte putini mai putin de 25% din suma primei licitatii, nu am fost anuntata ca se tine a doua licitatie si nici in ziua de astazi nu am primit nici o hartie si nici o instiintare pentru a doua licitatie mentionez ca s-a tinut in 06.12.2012. Este corect cum s-a procedat? Iar daca eu nu am unde locuii poate sa-mi faca o evacuare pana la 01 martie?