Buna ziua,
Am facut o plangere contraventionala dupa care am primit urmatoarea comunicare de la judecatorie.
In legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus, in calitate de Petent ca comunicam ca in termen de 10 de la primirea prezentei comunicari, sub sanctiunea anularii cererii, aveti de indeplinit obligatiile de mai jos:
B. Obilgatia de a indica urmatoarele: aratarea dovezilor pe care se sprijina fiecare capat de cerere, iar pentru martori, numele, prenumele si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte, cf. art. 150 NCPC.
Nota: Sub sanctiunea anularii cererii, in termen de 2 zile de la primirea com. sa indice dovezile pe care se sprijina cererea ( eventual nume, prenume si dom. martori). Sa depuneti un exemplar al inscrisurilor anexate, potrivit art. 195 N. cp.c rap. la art. 149 alin. 1 Ncpc. Sa semnati pentru "conformitate cu originalul" actele depuse la dosar (inclusiv cele pt. com.)
Eu am cerut in plangerea contraventionala anularea procesului pe baza legii O.G. nr. 2/2001 deoarece incalca cateva articole si in subsidiar transformarea amenzii in avertisment tinand cont de pericolul social si de faptul ca sunt la prima abatere.
Nu am ce martori sau alte inscrisuri sa aduc deoarece eram singur cand mi s-a intocmit p.v.
Am depus la dosar plangerea in 2 exemplare semnate, 1 copie dupa p.v. , 1 copie dupa c.i., 1 copie dupa plic - dovada primire. si chitanta plata taxa judiciara in original.
Ce trebuie sa fac in aceasta situatie ?
Sa trimit un raspuns ca nu am alte dovezi si martori ?
Am inteles ca trebuie sa pun pe copii conform cu originalul, banuiesc ca numai c.i. si plic ca p.v. de contraventie ii tot copie.
Si unde sa ma duc sa fac modificarile la dosar.
Va multumesc.