dar daca isi pastreaza azilul poate calatori in Suedia impreuna cu sotia romanca ?cardul de membru de familie al unui cetatean UE il poate obtine in Grecia , in baza certificatului de casatorie transcris in RO ?
in baza certificatului de casatorie transcris in Romania poate renunta la azilul politic din Grecia si calatori in alta tara impreuna cu sotia cum ar fi Suedia? fara a avea rezidenta in vreun stat UE ? el este pakistanez .
casatorie incheiata la ambasada Pakistanului din Grecia , inainte de transcrierea certificatului la starea civila in Romania : UNDE TREBUIE APOSTILAT ? ambasada Pakistan , Grecia sau Romania ? si ce acte imi sunt necesare la transcriere ?
e necesar sa imi fie recunoscut acest certificat si de catre statul Elen , adica trebuie umblat si pe la vreo institutie a Greciei ? e recunoscut de catre autoritatile Romane daca nu e la starea civila din Grecia ci la ambasada Pakistanului ? am nevoie urgent de informatii VA ROG :(
m-am casatorit cu un cetatean pakistanez in GRECIA la Ambasada Pakistanului in decembrie, de la Ambasada Romaniei m-au indrumat sa vin in RO si sa inregistrez certificatul la starea civila a orasului din care provin . Intrebare : ce alte acte imi mai trebuiesc la starea civila pt a inregistra certificatul in conditiile in care el nu poate veni in RO ? la intoarcerea in Grecia am inteles ca in baza acestui certificat sotului i se poate elibera un card ca membru de familie al unui cetatean UE . intrebare : este posibil ? in conditiile in care el are in Grecia azil politic ? care sunt conditiile ? poate obtine in baza acestui card viza pt RO ? mai este necesara invitatia daca are acest card ?