avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... apostilarea
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

apostilarea

casatorie incheiata la ambasada Pakistanului din Grecia , inainte de transcrierea certificatului la starea civila in Romania : UNDE TREBUIE APOSTILAT ? ambasada Pakistan , Grecia sau Romania ? si ce acte imi sunt necesare la transcriere ?
e necesar sa imi fie recunoscut acest certificat si de catre statul Elen , adica trebuie umblat si pe la vreo institutie a Greciei ? e recunoscut de catre autoritatile Romane daca nu e la starea civila din Grecia ci la ambasada Pakistanului ? am nevoie urgent de informatii VA ROG :(
Cel mai recent răspuns: Alina Stroila , Avocat 00:39, 9 Februarie 2013
Apostila se aplica de catre autoritatile statului care au emis certificatul de casatorie, dupa care aveti obligatia sa solicitati transcrierea acestuia in Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in pakistan dana1966 dana1966 m-am casatorit in pakistan, eu fiin romanca si el pakistanez. Eu m-am intors in tara, si as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a legaliza casatoria ... (vezi toată discuția)
Casatorie religioasa in afara tarii, recunoastere in romania aim29 aim29 Buna ziua, As vrea sa stiu daca certificatul de cununie eliberat de Parohia din Grecia unde am avut ceremonia de cununie trebuie tradus si inregistrat pe ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)