avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Activitate alexandru0104

Activitate alexandru0104

Răspuns la discuția termen impacare divort
stiu,am fost fraier...am aflat ca am o cunostinta la judecatorie ca s-a prezentat cu avocata si cand a aflat ca am cerut termen de impacare,a cerut divort din culpa comuna si s-a obligat ca la urmatorul termen sa il aduca maror pe tatal ei in contextul in care in cererea de divort a scris ca o agresam fizic si verbal in fata prietenilor nostri,fapta ce s-a intamplat de nenumarate ori,lucru total fals,eu niciodata nu am fost agresiv fizic,verbal poate dar amandoi eram cand ne certam...ce ar trebui sa fac acum?care sunt variantele mele?
revin cu o intrebare daca ma puteti ajuta...am facut o cerere de acordare a unui termen de impacare si instanta a hotarat amanarea cauzei pentru administrarea probelor propuse si habar nu am ce inseamna asta.de fapt am 2 intrebari...ce inseamna solutia instantei si daca eu pot deschide un nou proces de divort,sa formulez o cerere de divort si sa o inaintez instantei in care eu sa fiu reclamantul si sa imi zic si eu motivele mele.va multumesc
inseamna ca trebuie sa ma rog la D-zeu sa nu se prezinte,ca motive temeinice nu are...eu oricum,v-am zis,fara sa stie ea,am solicitare termen impacare de 2luni si chiar daca se prezinta poate judecatorul ia in calcul si cererea mea,chiar daca initial am facut o intampinare prin care am fost de acord cu divortul.eu continui sa lupt,chiar daca ea se va supara pt cererea mea,asta daca se prezinta,poate mai tz isi va da seama ca am facut bine ca am depus-o.eu nu am de gand sa ma prezint,v-am zis,am diabet si nu vreau sa mi se faca rau prin sala.va multumesc din suflet pt informatii
deci ea neaparat trebuie sa se prezinte?chiar daca avocatul ei are imputernicire avocationala?
eu,oricum,fara sa stie ea,am trimis azi o cerere prin care am solicitat un termen de impacare de 2luni...afecteaza cu ceva cererea mea?pana la urma,daca ea nu e prezenta,ci avocatul ei care are imputernicire avocationala,se suspenda procesul?
dar se prezinta avocatul ei care are imputernicire avocationala...ma intrebam daca se poate face o hartie scrisa in acest sens si ce ar trebui sa contina
dar o hartie scrisa nu se poate face in acest sens?eu nu am fost niciodata prin sali de judecata,sufar si de diabet si nu stiu cum va reactiona boala mea la o astfel de emotie...nu putem face amandoi o cerere comuna?si ce anume sa cuprinda cererea?am uitat sa zic,ea are avocat cu imputernicire.stiu ca ar fi pacat si din acest motiv nu am renuntat sa lupt
buna ziua!as dori sa ma ajutati cu o informatie daca se poate...sotia mea a depus o cerere de divort si avem termen pe 18.02.2013...intre timp am facut o intampinare prin care am scris ca sunt de acord cu desfacerea casatoriei.acum ne-am intalnit si am vrea sa obtinem de la instanta un termen de impacare.spuneti mi va rog care e procedura si ce trebuie sa facem ca sa obtinem acest termen.va multumesc.specific ca suntem casatoriti de aproape 5luni si nu avem copii