avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Activitate Rissea

Activitate Rissea

Răspuns la discuția Ordin de restrictie
Multumesc pentru sugestii.
Deci altceva nu pot face? Din cate am inteles legea s-a modificat acum recent si ca s-ar extinde, dar nu stiu sigura. Si da numai locuiesc impreuna cu el si nici nu am trait in aceeasi casa.
Atunci ce as putea face in cazul in care nu este violenta in familie ca sa obtin ordin de restrictie sau protectie sau intre cele doua este o diferenta? Sunt agresata de 5 ani incontinuu de fostul iubit pe care l-am parasit acum 5 ani si am si doua certificate medico-legale de la bataile pe care mi le-am luat si numai reusesc nici macar sa ies pe strada fara sa ma tem ca viata mea este pusa in pericol. Acum o luna a incercat sa intre peste mine in casa si politia nu face nimic serios la adresa acestui eveniment, decat imi da solutionari cum ca problema a fost rezolvata si ii da amenda, dar cum nu lucreaza nu are cum sa le platesca. Si nu isi ia decat angajamente ca nu o sa se mai atinga de mine pe care le poate incalc.
Multumesc.
As dori sa stiu in ce cazuri se obtine oridul de protectie sau restrictie. Adica se aplica numai la violenta in familie?