Stie cineva daca grefierii pot avea certificate de actionar dobandite in urma privatizarii in masa?
Sau altfel spus, daca vreau sa dau concurs la grefieri si detin un astfel de certificat, trebuie sa-l vand?
Va multumesc pentru raspunsul oferit. Marturisesc ca nu prea ma pricep la acest domeniu.
Nu am primit niciodata dividende. Puteti sa ma luminati cam ce suma as putea obtine daca as vinde aceste actiuni..in functie de cotatia actuala?
Si de ce nu am incasat niciodata bani pe dividende? Trebuie o solicitare a mea in acest sens?
Cam ce suma as putea incasa din aceste dividende?
Unde as putea sa ma adresez in acest sens?
Detin un nr. de 217 actiuni (care au fost dobandite in urma alocarii prin schimbarea unui cupon nominativ de privatizare), la societatea comerciala SICOMED BUCURESTI.
Stie cineva daca pot vinde aceste actiuni, cam care ar fi pretul oferit si unde as putea face asta? Multumesc anticipat.
1. Nu a fost făcut niciun act de niciun fel.
2. Există dovezi. ªi în perioada când trăiau bunicii, tatăl meu ajutat în acea curte la tot ce se făcea. De exemplu, a tencuit o parte din casă, partea exterioară. Mai sunt şi altele, dar.....acum se pune problema în felul acesta: "cine te-a pus"?
3. A trecut mult timp de atunci, peste 15 ani.
Bună ziua,
Vă supun atenţiei următoarea problemă, cu rugamintea de a mă ajuta cu un sfat, o părere.
Bunicii mei sunt decedaţi de mulţi ani. Casa acestora, în tot acest timp a stat nelocuită, tatăl meu având grijă de ea, cât să reziste, să nu se dărâme. Pe perioada cât au trăit bunicii mama şi tata se duceau la ei cu mâncare, tata era tot timpul prezent în curte, şi-i ajuta la orice. Mama mea mai are surori. Tatăl meu întotdeauna a ajutat tot neamul mamei mele, de câte ori a fost nevoie, cu bani, cu muncă gratis, pt. că eram rude şi nu le-a cerut niciodată nimic. După ce au murit bunicii tata s-a dus şi a plătit o parte din impozit, cu alte ocazii a plătit apa, care se consumase..Acum surorile mamei vor să vândă casa, iar pe noi nici măcar nu ne-au consultat. Tata este foarte supărat, se aştepta să-l întrebe şi pe el. Întrebarea este dacă mama nu semnează, pot vinde? ªtim că, casa trebuie vândută dar nu în condiţiile astea.
As mai avea o intrebare daca imi permiteti: in momentul in care ma voi angaja, angajatorul va opera in acelasi registru Revisal sau va deschide altul, adica este cum era inainte cartea de munca, cand operau toti angajatorii in ea?