Cum se socoteste un recurs in timp de 15 zile ..se iau in calcul si sambata si duminca ? Daca am primit citatie pe data de 4 pana cand trebuie facut recursul ?
daca am facut tacsa de succesiune dupa tatal copilului ,mai trebuie sa chem experti ,sau ce trebuie sa mai fac sa ma pot muta anapoi an casa
cand a vandut bunica a vandut si el ,au vandut amandoi an aceiasi zi,numai ca bunica a decedat la 2luni dupa ce a semnat actul
In contract scrie ca uzufruct a avut doar batrana,(bunica concubinului,ca sa avem grija de ea pana la decesul acesteia si sa facem toate cele dupa moarte) iar socrul nu a avut drept de uzufruct ! In partea bunicii in contract de vanzare-cumparare scrie "imi rezerv dreptul de uzufruct viager asupra cotei de 10/16 partii din imobil" iar socrul a dobandit cota de 3/16 parti fara nici-o clauza la vanzare!
am trait an concubinaj 8ani si an noienbrie sotul a decedat ,iar dupa el am facut tacsa de succesiune an care copilul este singuru mostenitor,dar cu toate astea socri mau dat afara si nici la ora actuala nu ma lasa sa locuiesc acolo spunand ca nu am niciun drept cu toate ca socru meu anpreuna cu mama sa iau vandut prin act vanzare cunparare fostului meu concubin respectiv tatal copilului.vreau sa stiu daca ei au vrun drept de a sta acolo si daca au vrun drept de a nu ma lasa pe mine si copil de a nu sta acolo
Daca la incheierea unui contract de vanzare-cumparare din partea buncii si a fiului ei catre nepotul si fiul fiului ei au vandut din propie initiativa fara nici-un fel de pretentii,la semnarea acestui act de vanzare -cumparare persoanele care au vandut imobilul ,mai au vreun drept asupra acestuia ??
Traind in concubinaj cu persoana care a cumparat imobilul pe perioada de 8 ani ..din aceasta relatie rezultand un copil pe care sotul l-a recunoscut la nastere ..Dupa moartea acestuia am facut act de succesiune pentru copil,si daca persoanele care au vandut imobilul au dreptul de a interzice mostenitorului sa locuiasca in imobil ????
au zis ca io cu aceasta ordonanta nu fac decat sai anpiedic sa faca pomenile,si au cerut sa le admita recursu ca sa faca pomenile acolo,leau dat an favoarea lor ca sa faca pomenile acolo,anca nu sa redactat hotararea ca sa vad ce sa cerut,si cu copilu ce drept au nu cred ca sant bunici daca erau nusi dadeau nepotu afara din casa,ei nu doresc decat sa atraga copilu de partea lor sa ia casa asta au vrut de la anceput pana acu nu sau interesat ca are nepot,vreu sa mai stiu daca ami audiaza copilu daca are 5ani si de cate ori poate hotari judecatoru sa vada copilu,daca copilu nu este atasat de iei si refuza sa se duca la iei pot sami oblige copilu atat vreau sami spuneti
scuzati dar am mai multe probleme si deaia am spus mai multe pentru ca nu mai stiu ce sa fac,sa va spun pe larg,,am trait an concubinaj 9ani din care avem un fiu de 5ani,fostu sot a decedat an noienbrie si socri mau dat afara cu copilu din casa unde am locuit desi socru ia dat anpreuna cu mama lui cu acte de vanzare cunparare fostului sot[concubin]pentru ca nam fost cununati,desi copilu este pe numele lui si e singurul urmas,si am facut ordonanta presedentiala si au facut recurs desi am fost la iei sami dea cheia de la casa acestia au refuzat,am fost la politie si au spus ca nu pot sal dea afara din casa,acestia au facut recurs si lea admis recursu si vreau sa stiu daca ei au drept an casa aceia si ce sa fac,va rog stau cu copilu pe unde apuc spunetimi ce sa fac,acum am facut sucesiunea ce trebuie sa fac mai departe sa castig ce am muncit atitia ani pentru copil multumesc
La 20.11.2012 a decedat concubinul si nu sunt in relatii bune cu socrii,acum ma dau in judecata pentru STABILIREA DE LEGATURI PERSONALE CU COPILUL desi copilul nu este atasat de ei. Odata ce copilul nu este atasat de ei ,ei pot castiga sa aiba legatura cu copilul ? Desi copilul nu a crescut la ei..Copilul a crescut la parinti mei .. Ma pot obliga sa vada copilul ?