As dori sa intreb ce sanctiuni pentru calomnie neadevarata in cazul unei boli presupuse citate impotriva mea fara dovezi si spuse intr-un loc public.Cum se poate pedepsi si ce masuri se pot lua.
Daca domnii care ma acuza ca sunt bolnava,si nu au dovezi impotriva mea cu ce drept au cerut la servici ca eu sa fac niste analize precum ca eu sunt bolnava si sa fiu data afara de la servici.Chiar nu exista nici-o masura in cazul acesta ?
am facut o plangere prezidentiala la care mi sa dat castig de cauza cu dreept de recurs persoanei in comflict,la curtea de apel la recurs persoana care a depus recursul nu sa prezentat atat el cat si avocata eu fiind prezenta in urma citatiei pe care am primito in instanta in sala de judecata judecatorul a rspins recursul iar dupa aceea sentinta a fost ca a admis recursul in defavoarea mea.oare exista vreo motivare in sentinta care trebuia data.
acum 3 luni am luat parte la o inmormantare care a iesit cu scandal si cu bataie in care eu si cu cei 2 copii ai mei impreuna cu 2 surori si un nepotel de 5 ani am fost batuti in fata biserici fara a avea vreun motiv.am mers la politia din localitate si am depus plangeri rezultand ca o sa se inainteze mai departe dar nici la ora actuala nu sa luat nici o masura .in cazul asta ce ar trebui sa mai facem.