avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calomnie- parintii concubinului decedat m-au dat afara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calomnie- parintii concubinului decedat m-au dat afara din casacu copilul minor

As dori sa intreb ce sanctiuni pentru calomnie neadevarata in cazul unei boli presupuse citate impotriva mea fara dovezi si spuse intr-un loc public.Cum se poate pedepsi si ce masuri se pot lua.
daca am facut tacsa de succesiune dupa tatal copilului ,mai trebuie sa chem experti ,sau ce trebuie sa mai fac sa ma pot muta anapoi an casa
Cum se socoteste un recurs in timp de 15 zile ..se iau in calcul si sambata si duminca ? Daca am primit citatie pe data de 4 pana cand trebuie facut recursul ?
maine e ultima zi in care mai puteti depune.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oare pe mine si copilul meu nu ne poate apara nimeni? lucretia-ardeal lucretia-ardeal Buna ziua Am si eu o mare problema am mai scris despre ea acum ceva timp dar acum s-au precipitat destul de rau lucrurile si am nevoie va rog urgent de ... (vezi toată discuția)
Despre contract vanzare cumparare cu uzulfruct viager alinutza87 alinutza87 Bunicii mei,i-a trecut casa si terenul mamei mele,cu contract vanzare cumparare si cu uzulfruct viager,dar durerea este ca parintii mei locuiau intr-o casa a ... (vezi toată discuția)
Enigma mostenirii..:) straclaudiu straclaudiu sotia mea are un bunic vaduv de 30 de ani dar care incepand de la un an dupa moartea sotiei traiese in concubinaj. el ar vrea sa ii lase nepoatei lui ( ... (vezi toată discuția)