avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calomnie- parintii concubinului decedat m-au dat afara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calomnie- parintii concubinului decedat m-au dat afara din casacu copilul minor

As dori sa intreb ce sanctiuni pentru calomnie neadevarata in cazul unei boli presupuse citate impotriva mea fara dovezi si spuse intr-un loc public.Cum se poate pedepsi si ce masuri se pot lua.
au zis ca io cu aceasta ordonanta nu fac decat sai anpiedic sa faca pomenile,si au cerut sa le admita recursu ca sa faca pomenile acolo,leau dat an favoarea lor ca sa faca pomenile acolo,anca nu sa redactat hotararea ca sa vad ce sa cerut,si cu copilu ce drept au nu cred ca sant bunici daca erau nusi dadeau nepotu afara din casa,ei nu doresc decat sa atraga copilu de partea lor sa ia casa asta au vrut de la anceput pana acu nu sau interesat ca are nepot,vreu sa mai stiu daca ami audiaza copilu daca are 5ani si de cate ori poate hotari judecatoru sa vada copilu,daca copilu nu este atasat de iei si refuza sa se duca la iei pot sami oblige copilu atat vreau sami spuneti

E cam mic copilul pt a fi audiat, cred ca instanta se va lamuri doar cu raportul psihosocial.
Va avea loc o ancheta a celor de la autoritatea tutelara.
Copilul nu va fi obligat, ci convins, daca va fi cazul.
Daca la incheierea unui contract de vanzare-cumparare din partea buncii si a fiului ei catre nepotul si fiul fiului ei au vandut din propie initiativa fara nici-un fel de pretentii,la semnarea acestui act de vanzare -cumparare persoanele care au vandut imobilul ,mai au vreun drept asupra acestuia ??
Traind in concubinaj cu persoana care a cumparat imobilul pe perioada de 8 ani ..din aceasta relatie rezultand un copil pe care sotul l-a recunoscut la nastere ..Dupa moartea acestuia am facut act de succesiune pentru copil,si daca persoanele care au vandut imobilul au dreptul de a interzice mostenitorului sa locuiasca in imobil ????
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Cum adica a cumparat imobilul pe 8 ani ?
Ce scrie in contract ? Socrii au vreun drept de folosinta ( uzufruct, habitatie ?)
Trebuie sa dezbateti succesiunea dupa defunct, dvs veti reprezenta copilul, acesta e singurul mostenitor al tatalui lui. Ati facut ceva in acest sens?
am trait an concubinaj 8ani si an noienbrie sotul a decedat ,iar dupa el am facut tacsa de succesiune an care copilul este singuru mostenitor,dar cu toate astea socri mau dat afara si nici la ora actuala nu ma lasa sa locuiesc acolo spunand ca nu am niciun drept cu toate ca socru meu anpreuna cu mama sa iau vandut prin act vanzare cunparare fostului meu concubin respectiv tatal copilului.vreau sa stiu daca ei au vrun drept de a sta acolo si daca au vrun drept de a nu ma lasa pe mine si copil de a nu sta acolo

Alte discuții în legătură

Oare pe mine si copilul meu nu ne poate apara nimeni? lucretia-ardeal lucretia-ardeal Buna ziua Am si eu o mare problema am mai scris despre ea acum ceva timp dar acum s-au precipitat destul de rau lucrurile si am nevoie va rog urgent de ... (vezi toată discuția)
Despre contract vanzare cumparare cu uzulfruct viager alinutza87 alinutza87 Bunicii mei,i-a trecut casa si terenul mamei mele,cu contract vanzare cumparare si cu uzulfruct viager,dar durerea este ca parintii mei locuiau intr-o casa a ... (vezi toată discuția)
Enigma mostenirii..:) straclaudiu straclaudiu sotia mea are un bunic vaduv de 30 de ani dar care incepand de la un an dupa moartea sotiei traiese in concubinaj. el ar vrea sa ii lase nepoatei lui ( ... (vezi toată discuția)