avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calomnie- parintii concubinului decedat m-au dat afara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calomnie- parintii concubinului decedat m-au dat afara din casacu copilul minor

As dori sa intreb ce sanctiuni pentru calomnie neadevarata in cazul unei boli presupuse citate impotriva mea fara dovezi si spuse intr-un loc public.Cum se poate pedepsi si ce masuri se pot lua.
La o ordonanta presedentiala sa dat cu drept de recurs la curtea de apel! Se poate la admiterea recursului se poate da o motivare din partea judecatorului? si anume ce..? Fara prezentarea celui care a facut recurs !
La 20.11.2012 a decedat concubinul si nu sunt in relatii bune cu socrii,acum ma dau in judecata pentru STABILIREA DE LEGATURI PERSONALE CU COPILUL desi copilul nu este atasat de ei. Odata ce copilul nu este atasat de ei ,ei pot castiga sa aiba legatura cu copilul ? Desi copilul nu a crescut la ei..Copilul a crescut la parinti mei .. Ma pot obliga sa vada copilul ?
Dvs aveti mai multe probleme aparent fara legatura intre ele.. mesajele in legatura su ordonanta presedintiala- recurs, motivare le puneti in " procedura in fata instantei civile"
Mesajul cu bataile- puneti-l in penal. ( deschideti subiect nou pt fiecare).

In privinta programului de vizita cu bunicii, acestia pot obtine un program de vizita, se va avea in vedere interesul copilului de a-si cunoaste rudele si de a avea relatii de familie cu acestea. Se va tine cont si de varsta copilului.
[ link extern ]
scuzati dar am mai multe probleme si deaia am spus mai multe pentru ca nu mai stiu ce sa fac,sa va spun pe larg,,am trait an concubinaj 9ani din care avem un fiu de 5ani,fostu sot a decedat an noienbrie si socri mau dat afara cu copilu din casa unde am locuit desi socru ia dat anpreuna cu mama lui cu acte de vanzare cunparare fostului sot[concubin]pentru ca nam fost cununati,desi copilu este pe numele lui si e singurul urmas,si am facut ordonanta presedentiala si au facut recurs desi am fost la iei sami dea cheia de la casa acestia au refuzat,am fost la politie si au spus ca nu pot sal dea afara din casa,acestia au facut recurs si lea admis recursu si vreau sa stiu daca ei au drept an casa aceia si ce sa fac,va rog stau cu copilu pe unde apuc spunetimi ce sa fac,acum am facut sucesiunea ce trebuie sa fac mai departe sa castig ce am muncit atitia ani pentru copil multumesc
Socrii ( sa le zicem asa ) , ce vor de fapt ? Ce au cerut si castigat la recurs ?

Alte discuții în legătură

Oare pe mine si copilul meu nu ne poate apara nimeni? lucretia-ardeal lucretia-ardeal Buna ziua Am si eu o mare problema am mai scris despre ea acum ceva timp dar acum s-au precipitat destul de rau lucrurile si am nevoie va rog urgent de ... (vezi toată discuția)
Despre contract vanzare cumparare cu uzulfruct viager alinutza87 alinutza87 Bunicii mei,i-a trecut casa si terenul mamei mele,cu contract vanzare cumparare si cu uzulfruct viager,dar durerea este ca parintii mei locuiau intr-o casa a ... (vezi toată discuția)
Enigma mostenirii..:) straclaudiu straclaudiu sotia mea are un bunic vaduv de 30 de ani dar care incepand de la un an dupa moartea sotiei traiese in concubinaj. el ar vrea sa ii lase nepoatei lui ( ... (vezi toată discuția)