avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate letitialety

Activitate letitialety

nu cunosc aceea persoana.stiu doar numele mic pe care le-am spus si lor altceva nu mai stiu.
cum le-am spus si persoanelor respective...nu stiam ca sunt furate.
in caz ca ma v-or denunta la politie o sa fiu obligata sa le spun la randul meu persoana de la care am luat? persoana respectiva m-a abordat intrun local stiind ca eu vand mai multe si mi-a propus daca vreau si pile.
buna ziua.
am cumparat si eu niste produse (pile de unghii mai exact)de la o persoana care lucreaza la fabrica unde se produc si nestiind ca sunt furate de acolo am zis sa le vand mai departe sa fac si eu un ban si asa le-am pus pe internet la vanzare.
punandu-le pe internet au vazut si persoanele din conducerea fabriici anuntul si au venit la mine ca si clienti sa vada pilele .le-au vazut au luat cateva sa le vada insa nu le-am cerut bani pe ele .dupa 15 minute le-am vazut in fata sectie de politie din localitate si m-au oprit spunandu-mi ca se vor duce la politie sa ma denunte daca nu le spun de unde le am . tin se precizez ca ei au vazut doar anuntul nu stiu pe nimeni la care am dat din ele si nici lor nu le-am luat bani pe ele . mi-au dat termen cateva zile sa le spun de unde le am in caz contrar ma vor denunta la politie pentru asta.
intrebare mea este: ducandu-se la politie eu as putea patii ceva ?
va multumesc
mi-a venit la lucru un titlu executoriu pt o amenda dar nu stiu ce amenda am luat...cum as putea sa aflu de pe net ce amenda am?
ma cheama NELEPTCU ALEXANDRU FLORIN SI SUNT DIN JUD SIBIU LOC TALMACIU nr de dosar executare este 955782 din 29 01 2013 si titlu executoriu nr 324020012537861 vreau sa stiu ce amenda am luat...va multumesc