avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii titlu executoriu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

titlu executoriu

mi-a venit la lucru un titlu executoriu pt o amenda dar nu stiu ce amenda am luat...cum as putea sa aflu de pe net ce amenda am?
ma cheama NELEPTCU ALEXANDRU FLORIN SI SUNT DIN JUD SIBIU LOC TALMACIU nr de dosar executare este 955782 din 29 01 2013 si titlu executoriu nr 324020012537861 vreau sa stiu ce amenda am luat...va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 23:11, 5 Februarie 2013
Nu scrie in adresa de infiintare a popririi, sau in procesul verbal anexat adresei? Daca nu este trecut, atunci luati legatura cu executorul judecatoresc!

Numele dumneavoastra de familie este corect? Pe site-ul judecatoriei Avrig nu imi apare nici o informatie despre dumneavoastra!
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2013
CLASOR CONSULT, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita prin poprire pe salarii anamaria81 anamaria81 Executorul judecatoresc dispune executarea silita prin infiintarea unei popriri asupra tuturor sumelor din salarii ale sefului institutiei, pana la o anumita ... (vezi toată discuția)
Exceptia prevazuta de art 42 alin 3 c.pr.fisc. f_karoly f_karoly daca somatia de plata si titlui executoriu emis prin intermediul mijloacelor informatice trimis prin posta la sediul firmei care urmeaza a fi executat dar care ... (vezi toată discuția)
Poprire de la banca ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! Bancile pot solicita infiintarea popririi pentru salariati cu credite restante daca societatea nu s-a angajat in nici un fel atunci cand a emis ... (vezi toată discuția)