avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Activitate cambio89

Activitate cambio89

Buna ziua.
Am primit o amenda de circulatie si am contestat pv in instanta insa nu am avut castig de cauza...Stiu ca amenda intra in vigoare abia dupa ce se incheie procesul la judecatorie...procesul s-a incheiat insa nu am primit momentan nimic...pe site-ul judecatoriei spune decizia, ca mi-a respins plangerea si ca pot face recurs în termen de 15 zile de la comunicare.Insa repet momentan nu mi s-a comunicat nimic..
Intrebarea mea este insa daca mai beneficiez de plata amenzii la jumatate,si cand intra acest termen in vigoare....dupa ce primesc acasa decizia de la judecatorie?...si daca dupa ce primesc aceasta decizie mai trec 15 zile si abia apoi este decizia definitiva(pt. ca nu o sa fac recurs) ? si abia din acel moment se iau in considerare cele 48 de ore in care pot plati jumatate din valoarea amenzii?
si as vrea sa stiu daca cineva a primit o amenda pt ridicarea masinii,iar procesul verbal a venit prin posta la aproximativ 4 luni exista vreo cale legala de a cere anularea procesului verbal..
Multumesc