avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate horiabt

Activitate horiabt

Răspuns la discuția Executare silita
Din moment ce nu am exemplarul cu viza....lucru pe care l-am cerut dar nu l-am primit, ca de asta nu i-am platit chiria, poate sa ma evacueze ???


P.S. Si chiar daca este ca el,,,,in ce termen trebuie sa eliberez, ca m-am saturat...dati un raspuns complet daca tot il dati...
Multumesc
Răspuns la discuția Executare silita
Tineti cont de faptul ca nu mi-a fost pus la dispozitie exemplarul cu viza organului fiscal, si cred ca rezilierea este una si evacuarea este altceva . Poate sa ma evacueze din moment ce procesul este pe rol, si daca da, cu ce termen de la comunicare ?
Multumesc
Răspuns la discuția Executare silita
Mi-a comunicat prin email ca a cerut investirea contractului de inchiriere cu titlu executoriu !!??!! Este posibil ?
Stiam ca Ncdpc intra in vigoare de la 15 feb a.c. iar cererea executorului este datata 29 ian !
Răspuns la discuția Executare silita
Probabil bunurile cu care am venit, nu stiu sigur, nu am primit nimic. Eu am aratat instantei ca nu contest sumele de plata, ci doar am stopat din cauza contractului. Probabil va vrea sa ma si evacueze...
P.S. ynocentta si cum a acceptat executorul sa ceara in instanta, iar instanta sa admita cererea ?
Răspuns la discuția Executare silita
Sa inteleg ca in lipsa unui sentinte definitive investita cu tilu executoriu nu avea dreptul sa ceara asa ceva ? Cum a admis executorul ? Cum a admis instanta ?
Am luat cu chirie un apartament. Dupa 6 luni proprietarul nu mi-a dat exemplarul care mi se cuvenea cu viza organului financiar pentru a putea trece utilitatile pe neume meu. Drept urmare i-am spus ca suspend plata chiriei pana la primirea exemplarului meu de contract. M-a actionat in judecata si am depus o intampinare in care am aratat instantei de ce nu am platit, in prezent procesul fiind pe rol. A cerut insa, prin executor judecatoresc incuviintarea executarii mele silite nefiind pronuntata nici o sentinta in acest caz, procesul dintre proprietar si mine fiind pe rol, iar aceasta cerere i-a fost admisa ! Ce inseamna si ce pot face in acest caz ?
Multumesc anticipat