avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am luat cu chirie un apartament. Dupa 6 luni proprietarul nu mi-a dat exemplarul care mi se cuvenea cu viza organului financiar pentru a putea trece utilitatile pe neume meu. Drept urmare i-am spus ca suspend plata chiriei pana la primirea exemplarului meu de contract. M-a actionat in judecata si am depus o intampinare in care am aratat instantei de ce nu am platit, in prezent procesul fiind pe rol. A cerut insa, prin executor judecatoresc incuviintarea executarii mele silite nefiind pronuntata nici o sentinta in acest caz, procesul dintre proprietar si mine fiind pe rol, iar aceasta cerere i-a fost admisa ! Ce inseamna si ce pot face in acest caz ?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2013
horiabt, utilizator
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 07:21, 11 Februarie 2013
Contestatie la executare.
Sa inteleg ca in lipsa unui sentinte definitive investita cu tilu executoriu nu avea dreptul sa ceara asa ceva ? Cum a admis executorul ? Cum a admis instanta ?
Dar ce anume se executa? Urmeaza sa fiti evacuat, sau ce?
1-Contractul de furnizare utilitati se incheie numai de catre proprietarul spatiului
2-Daca procesul este pe rol,pe cale de consecinta instanta nu s-a pronuntat,respectiv nu exista hotarare pe care proprietarul sa o poata investi cu formula executorie
Probabil bunurile cu care am venit, nu stiu sigur, nu am primit nimic. Eu am aratat instantei ca nu contest sumele de plata, ci doar am stopat din cauza contractului. Probabil va vrea sa ma si evacueze...
P.S. ynocentta si cum a acceptat executorul sa ceara in instanta, iar instanta sa admita cererea ?
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2013
horiabt, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract comodat vs. contract inchiriere apartament magic9pm magic9pm Am avut experiente neplacute cu chiriasii in trecut ( cu contract de inchiriere la fisc)......dupa ultimii am platit datorii de 3100 RON . Acum , un coleg ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi nsemeniuc nsemeniuc Exista vreun motiv pentru a nu putea evacua pe loc (eventual cu sprijinul politiei) niste chiriasi care nu au respectat contractul, in care exista mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Clauza contract de inchiriere spatiu comercial intre doua societati trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Care ar trebui sa fie clauza specificata intr-un contract de inchiriere spatiu comercial intre doua s.r.l.uri, ca in caz de neplata a chiriei, ... (vezi toată discuția)