avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate madalinadorina

Activitate madalinadorina

Răspuns la discuția notificare recuperari creante
am inteles , si daca respectiva banca sau firma refuza acesta esalonare puteti sa mi spuneti ce se poate intampla in continuare daca nu dispunem de acesta suma ?multumesc
buna ziua ! am primit astazi o notificare de plata de la o firma de recuperari creante pe numele mamei mele ,care are desigur un contract de credit in care este anuntata ca ,"contractul de credit este reziliat ,intreaga suma datorata in baza acestuia devenind exigibila (scadenta|platibila) anticipat ."si in cazul in care nu plateste suma datorata de 11.000ron in 15 zile , ei vor solicita declansarea procedurilor de executare silita a bunurilor .am citat asa mai pe scurt ..au fost cateva probleme si am ramas in urma cu cateva rate ,4 sau5 , in decembrie anul trecut ,cand si a recuperat mama serviciul am inceput din nou sa platesc ratele si ultima afost in ianuarie .noi vrem sa platim datoria doar ca nu dispunem de toata suma . acum intrebarile mele sunt ce se poate intampla? se ajunge la executare dupa astea 15 zile ? sa platesc in continuare ratele sau sa o anunt pe mama ,care este plecata din tara sa sune la respectiva firma si sa ceara informatii ?si daca se poate plati in continuare fara sa mearga dosarul mai departe tot asa in rate lunare? multumesc frumos!