Momentan sunt lezata de "bunavointa" functionarilor care nu au stiut sa imi dea aceste detalii rezumandu-se doar la a-mi spune ca asigurarea este obligatorie, reactia mea de a rezilia acest contract vine si din cauza faptului ca nu am stiut de el pana acum, nu mi s-a trimis niciun document de instiintare, pana cand nu s-a adunat un debit destul de mare in acesti ani.Cred ca ar fi trebuit sa isi dea si el consimtamantul pentru acest contract.Nu a semnat nimic.Va multumesc petru raspunsuri, sper sa ma puteti lamuri in continuare in legatura cu aceasta situatie.O seara frumoasa
Am intrebat daca se poate rezilia acel contract dar mi s-a spus ca asigurarea de sanatate este obligatorie si ca orice cetateam cu domiciliul in Romania este obligat sa o plateasca.Ce ar trebui sa fac de acum?Se poate face o contestatie?
Buna seara!Ma confrnt cu o mare problema, daca ma poate ajuta cineva va rog cu un raspuns avizat.In anul 2010 tatal meu a suferit o interventie chirurgicala de hernie si i s-a cerut de la spital plata contributie la casa de sanatate respectiv pe 6 luni(el neavand loc de munca).Acum ne-a venit o hartie de la finante cum ca avem de plata o suma destul de mare pentru lunile in care nu s-a platit contributia.Tin sa mentionez ca asigurarea din 2010 a fost platita de o ruda, as vrea sa stiu daca aceasta si-a dat un acord pentru plata in continuare a contributiei lunare sau aceasta a fost obligatorie?Trebuie platita in continuare aceasta sigurare sau se poate incheia?Va multumesc, astep cu nerabdare un raspuns