avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate roschi

Activitate roschi

Răspuns la discuția evacuare silita
multumesc pentru raspuns, dar mai am o intrebare, pot face actiune in evacuare chiar daca fosta proprietara va face plangere si in instanta?
Răspuns la discuția evacuare silita
Va rog frumos un sfat
Multumesc
Discuție evacuare silita
Buna,
Am mare nevoie de ajutor... nu stiu incotro sa apuc!!!
Am participat la o licitatie publica, am adjudecat un imobil, i-am platit impozitul de transfer chiar daca nu trebuia sa o fac eu ci debitoarea si m-am dus la cartea funciara pentru al inscrie.L-am intabulat si la cateva zile ma suna executorul sa-mi spuna ca debitoarea a formulat cerere de reexaminare la incheiere.
Azi mi-a venit comunicarea cu Incheiere de respingere la cererea formulata de debitoare. M-am bucurat si am sunat iar executorul cu speranta ca imi va zice ca o va evacua, dar surpriza nici el nu stie daca poate face asta si m-a trimis sa intreb un avocat sau la OCPI .
VA ROG cine poate sa-mi spuna daca pot cere evacuarea ( in conditiile in care sunt sigura ca debitoarea va face plangere si in instanta)?
Ma sfatuiti sa merg la alt executor sau sa continui tot cu el?
Va multumesc anticipat
astazi are termen in instanta pentru suspendare provizorie, la termenul anterior i s-a respins ca inadmisibila cererea de ajutor public judiciar
Am castigat un imobil aflat la a doua licitatie publica, mi s-a intocmit procesul verbal de licitatie in care se specifica ca debitoarea ( prin mostenitor) a formulat contestatie la executare si a cerut suspendarea provizorie a acesteia motivand ca executarea silita se desfasoara impotriva unei persoane decedate si succesiunea nu este dezbatuta si nici acceptata.
Debitoarea a mai formulat o contestatie la executare inainte de prima licitatie iar solutia instantei a fost respingerea cererii.
Vreau sa stiu daca se poate anula procesul verbal de licitatie daca aceasta contestatie facuta de debitoare a fost formulata cu 4 zile inaintea licitatiei (publicatia de vanzare a fost facuta in urma cu 47 de zile inaintea contestatiei).
Va multumesc