Buna,
Am mare nevoie de ajutor... nu stiu incotro sa apuc!!!
Am participat la o licitatie publica, am adjudecat un imobil, i-am platit impozitul de transfer chiar daca nu trebuia sa o fac eu ci debitoarea si m-am dus la cartea funciara pentru al inscrie.L-am intabulat si la cateva zile ma suna executorul sa-mi spuna ca debitoarea a formulat cerere de reexaminare la incheiere.
Azi mi-a venit comunicarea cu Incheiere de respingere la cererea formulata de debitoare. M-am bucurat si am sunat iar executorul cu speranta ca imi va zice ca o va evacua, dar surpriza nici el nu stie daca poate face asta si m-a trimis sa intreb un avocat sau la OCPI .
VA ROG cine poate sa-mi spuna daca pot cere evacuarea ( in conditiile in care sunt sigura ca debitoarea va face plangere si in instanta)?
Ma sfatuiti sa merg la alt executor sau sa continui tot cu el?
Va multumesc anticipat
Executorul nu mai are ce face; si-a terminat treaba.
Acum este problema dvs. sa rezolvati cu intrarea in posesie efectiva a imobilului.
Va trebui sa apelati la un avocat, pentru o actiune in evacuare, daca cel ce locuieste in imobil refuza sa il paraseasca de buna-voie.
Va trebui cat mai urgent sa faceti acest lucru, deoarece, se intra in vacanta judecatoreasca si se vor judeca doar urgentele si cauzele penale; iar apoi in timpul lunilor de iarna nu veti putea evacua persoana respectiva din imobil, va trebui sa asteptati anul urmator.