Din cauza faptului ca nu gasesc cu usurinta toate detaliile necesare, ma incumet sa scriu iarasi pe aceasta pagina, in incercarea de a obtine informatii ajutatoare. Odata depuse actele de catre persoana in cauza la Ambasada din Columbia,pe ce durata de timp se poate prelungi asteptarea raspunsului dorit ( de acordare a vizei)?
Imi cer scuze pentru faptul ca raspund atat de tarziu la mesajul pe care l-ati postat si care mi-a oferit o serie de informatii. Voiam sa specific faptul ca ajutorul pe care mi l-ati acordat faciliteaza modul in care voi putea sa realizez toate demersurile.
Multumesc frumos!
Buna seara,
Multumesc intai pentru ajutorul pe care mi-l acordati oferindu-mi aceste informatii.
Exact. Doresc sa fac invitatia pentru a facilita procesul prin care persoana respectiva va obtine viza. Nu stiu insa unde sa trimit finalul rezultatului dupa ce realizez procedura de legalizare a documentelor necesare. Cui trebuie sa ma adresez mai exact?
As fi interesata sa stiu daca este obligatoriu sa ma deplasez in Polonia sau exista o alternativa pentru a depune actele necesare pentru ca un cetatean columbian sa poata veni in Romania pentru o perioada de maxim 90 de zile?
O alta nelamurire vizeaza costul obtinerii vizei in Columbia de catre persoana in cauza. In urma cercetarilor realizate, nu am obtinut niciun raspuns favorabil.
Multumesc anticipat.