avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate Caterinne

Activitate Caterinne

Buna seara,

Din cauza faptului ca nu gasesc cu usurinta toate detaliile necesare, ma incumet sa scriu iarasi pe aceasta pagina, in incercarea de a obtine informatii ajutatoare. Odata depuse actele de catre persoana in cauza la Ambasada din Columbia,pe ce durata de timp se poate prelungi asteptarea raspunsului dorit ( de acordare a vizei)?

Multumesc anticipat.
Revin cu o intrebare: stiti cumva daca invitatia o pot trimite prin fax sau exista doar posibilitatea unei companii de currierat rapid?
Imi cer scuze pentru faptul ca raspund atat de tarziu la mesajul pe care l-ati postat si care mi-a oferit o serie de informatii. Voiam sa specific faptul ca ajutorul pe care mi l-ati acordat faciliteaza modul in care voi putea sa realizez toate demersurile.
Multumesc frumos!
Buna seara,
Multumesc intai pentru ajutorul pe care mi-l acordati oferindu-mi aceste informatii.
Exact. Doresc sa fac invitatia pentru a facilita procesul prin care persoana respectiva va obtine viza. Nu stiu insa unde sa trimit finalul rezultatului dupa ce realizez procedura de legalizare a documentelor necesare. Cui trebuie sa ma adresez mai exact?
As fi interesata sa stiu daca este obligatoriu sa ma deplasez in Polonia sau exista o alternativa pentru a depune actele necesare pentru ca un cetatean columbian sa poata veni in Romania pentru o perioada de maxim 90 de zile?
O alta nelamurire vizeaza costul obtinerii vizei in Columbia de catre persoana in cauza. In urma cercetarilor realizate, nu am obtinut niciun raspuns favorabil.
Multumesc anticipat.