masina este cumparata noua in 2007 in leasing, la doua luni de la achizitie au disparut din casa actele masinii si un rand de chei , cand am nevoie de masina " ii cer voie " si cheile .
masina a disparut din parcare de aproximativ 2 saptamani , nu inteleg este un bun dobandit in timpul casatorie
sunt in proces de divort si urmeaza patajul , avem impreuna o fata majora studenta ,
apartamentul este ipotecat , sotia nu vrea sa renunte la imobil in favoarea mea iar eu de dragul copilului accept , problema care se ridica este valoarea despagubirii pe care sotia este dispusa sa o plateasca ( aprox 30% , dupa 21 de ani decasatorie ) .
Veniturile sotiei nu permit plata ratelor catre banca ( este bugetara ), daca nu ajungem la intelegere care este solutia ?
sunt casatorit de 21 de ani ( suntem impreuna de 25 ) , sotia mea doreste sa ne despartim , dar vrea tot ...casa , masina , custodia copilului ,etc.
In timpul casatoriei am cumparat un auto nou , este pe numele ei , in timp a pus " stapanire" pe masina in proportie de 95% din timp , acum masina a disparut din parcare , ( acum 7 zile am reusit sa intru in posesia unui rand de chei , dupa care a chemat politia acasa pentru ca o abuzez psihic ) .
In acest moment a intentat proces de "punere sub protectie" .
ce pot sa fac eu in acest moment ca sa conduc masina ?..asta in cazul in care o gasesc .
am dreptul sa conduc masina ?