avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu partaj imobil ipotecat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu partaj imobil ipotecat

Buna ziua ,

sunt in proces de divort si urmeaza patajul , avem impreuna o fata majora studenta ,
apartamentul este ipotecat , sotia nu vrea sa renunte la imobil in favoarea mea iar eu de dragul copilului accept , problema care se ridica este valoarea despagubirii pe care sotia este dispusa sa o plateasca ( aprox 30% , dupa 21 de ani decasatorie ) .
Veniturile sotiei nu permit plata ratelor catre banca ( este bugetara ), daca nu ajungem la intelegere care este solutia ?

multumesc .

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un apartament ipotecat? stefan_73 stefan_73 Buna Seara. Sunt in divort cu sotia mea ,aceasta are un credit de consum de 40.000 euro obtinut in timpul casatoriei,credit obtinut prin ipotecarea unui ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit ipotecar neplatit tinatinatina tinatinatina Buna seara,va rog daca pot primii un raspuns la urmatorul caz: credit cu ipoteca ,sotia platitor,sotul coplatitor...au platit 3 ani rate(au mai ramas inca 17 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez si sa renunt la toate bunurile dobandite in timpul casatoriei, si sa platesc pensie alimentara celor 3 copii ai nostrii DRAGONVASILE DRAGONVASILE sint in proces penal ca invinuit, in urma unui accident de circulatie. familiile victimelor sau constituit in parte civila si cer 300000 euro despagubiri ... (vezi toată discuția)