avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate ataela1

Activitate ataela1

Va multumesc
Va rog sa-mi raspunde-ti,pare un raspuns usor pentru cei de specialitate .Multumesc
Buna seara va rog sa-mi spune-ti care este numarul maxim de coduri CAEN -activitati -pe care o I.I le poate avea.Si de asemenea care este numarul maxim de salariati a unei I.I.
Multumesc
Va multumesc
Prin sentinta de divort s-a hatarat ca,copii sa aibe domiciliul la domiciliul tatalui, si custodie comuna.Dar parintii locuiesc impreuna,nu s-a facut inca partajul iar acesta va dura pentru ca parintii nu cad de acord cu impartirea bunurilor.In acest caz ,ce inseamna "copilul va avea domiciliul la domiciliul tatalui"?din moment ce poate dura ani pana parintii vor avea domicilii separate?Multumesc

Multumesc .

Buna ziua,care este valoarea diurnei in cazul deplasarii interne a unui salariat al unei Intreprinderi Individuale?
Buna ziua,am o nelamurire.
-Daca ma intorc la servici cu 3 luni inaintea terminarii concediului de 2 ani ptr.cresterea copilului,voi lua pe langa indemnizatia lunara si suplimentul aferent si salariul de la firma?

E obligatoriu gramajul produselor folosite pentru activitatea de coafor, pe bon fiscal?

In afara listei de preturi, unde este trecut pretul final, este obligatoriu ca pe bonul fiscal sa fie mentionat gramajul fiecarui produs folosit?
De exemplu: Coafat -sampon 20 gr.-2 lei
-balsam-10 gr.1- leu
-fixativ -2 gr-0.50 lei
Eu la toate restaurantele/pizzeriile etc, nu am vazut gramajul pe bonul fiscal ci doar pe meniul de produse.
Daca am un retetar in care trec gramajele folosite pentru fiecare operatiune nu e suficient?

Chiar si bauturile apar pe bon fiscal in felul urmator: limonada cu ghimbir - 7 lei, fara sa fie mentionat litrajul.

Daca ma poate lamuri cineva in privinta asta. Multumesc !
Nimeni nu poate sa ma ajute?