Va multumesc din suflet pt ajutor, eu stiu ca cererea pt ICC am facut-o la Asistenta sociala nu la SRL-ul lor Si ca aceasta indemnizatie se cheama de stat pentru cresterea copilului nu particulara. i-am specificat acest lucru si a inceput cu amenintari , si cu tipete de parca eram sclav pe mosie si nu mai aveam voie sa plec de acolo. Ma tine incurcata si eu am gasit un loc de munca pe care nu as dori sa il pierd. Invoca niste chestii copilaresti ca o sa ma verifice sa vada daca lucrez legal, o sa ma urmareasca tot timpul etc.... Orcum va multumesc mult pt ajutor, Si daca nu va suparati o sa va mai tin la curent cu noutati.
buna seara, copilul acum are 1,2 ani durata pt care am optat este de 2 ani, am inteles ca nu trebuia neaparat cerere de reluare a activitatii la vechiul loc de munca. Va multumesc mult de tot pt ajutor.
Buna seara. Copilul are 1,2 ani am fost la actualul angajator si mi-a zis ca nu ma pot intoarce decat la el atat,daca nu ma da in judecata precum ca cica el ar fi platit indemnizatia de crestere a copilului si altele, desi domnii de la asistenta sociala mi-au zis exact ce imi spuneti si dvs. deci se poate prin demisie de la vechiul? Cu multumirile de riguare m-ati putea ajuta cu un articol de lege unde scrie exact ce mi-ati zis dvs? Asta numai in ideea in care sa fiu pregatita cu un raspuns larefuzul de a-mi acorda demisia. Inca odata va multumesc mult.
Buna ziua, sunt in concediu de crestere a copilului si am gasit sa ma angajez in alta parte. mentionez ca beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului. Cum trebuie procedat in asemenea situatie? Este necesar sa ma intorc la vechiul loc de munca sau pot sa imi dau demisia , sa ma angajez la noul loc,sa depun o cerere la asistenta sociala sa nu mai beneficiez de alocatie, sau trebue sa ma intorc la vechiul loc de munca ? Va multumesc anticipat.