Buna seara!Anul trecut in iulie cind lucram la o firma din Belgia inscrisa pe Slovacia ca sofer de TIR am suferit un accident de munca(ambele calcanee fracturate)am cazut de la inaltime cind asiguram marfa!Accidentul s-a intimplat in Franta iar cei de la firma de logistica(haulierul) mi-au zis ca ar fi mai bine daca pot conduce pina in Belgia pina la garaj!Ajungind in garaj le-am solicitat sa cheme salvarea eu nemaiputind sa merg,iar ei au refuzat sa cheme salvarea zicind ca nu vor sa se inregistreze cu accident de munca!Am luat legatura cu patronul firmei de transport la care eram angajat si el mi-a spus sa vorbesc cu un coleg sa ma duca la spital!La spital am declarat accident de munca!Patronul mia spus sa stau linistit ca el o sa -mi plateasca concediu medical oricit timp o sa fie nevoie!Dar nu mi-a platit nici macar salariul pentru luna lucrata d-apoi medical!Am incercat sa iau legatura cu el dar nu mi-a raspuns la telefon!A trecut atita timp fara sa fac nimic timp deoarece eu nu am putut merge timp de 4 luni jumate!Nici pina la ora asta nu am primit nici un act de incheiere a CM!Detin copie dupa contract si iesirea din spital!Va rog frumos sa-mi spune-ti ce as putea sa fac ca sa-mi recuperez drepturile banesti de la acea firma?Cu respect!