avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters281643

Activitate ContSters281643

salutare.acum cateva saptamani am fost prins de un jandarm in civil cu un coleg in timp ce consuma ''o tigara confectionata artizanal care continea resturi vegetale cu miros intepator''.dupa ce jandarmii si-au facut treaba ca la carte,ne-au predat altor baieti unde am dat declaratii,in tot acest timp am pus intrebarea daca voi primi ceva sau se va intampla ceva iar baiatul care ne-a ajutat sa scriem declaratiile ne-a asigurat ca nu o sa se intample nimic si ca o sa ne sune cineva de la BCCO(sau ceva de genul sa confirmam daca declaratiile date sunt adevarate),dupa care ne-am primit buletinele si am parasit sectia.tin sa spun ca eu am fost martor in acest caz si ''fortat'' sa fiu martor si in alt caz in care un tip nu a dorit sa semneze pv-ul si am dat declaratie ca martor si in cazul lui.#-o Intrebarea este: ce poate pati tovarasul meu care a fost prins cu tigara confectionata artizanal(cand au luat proba mai era mai putin de jumatate,deci o cantitate irelevanta) si eu in calitate de martor?putem primi vreo amenda,ceva? tin sa precizez ca suntem la prima abatere de genul acesta. stima!