avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate TugulanIuliana

Activitate TugulanIuliana

Răspuns la discuția Partaj judiciar
domnule avocat... pe mine m-ar interesant concret... ce pot face contra acestei hotarari irevocabile (gresite)... ea nu a ajuns acasa inca... sa dat acuma 2 zile... pe mine ma uimeste faptul ca mi-a admis recursul dar continuarea solutiei este totul INVERS recursului plus ca mai adauga ceva contra mea cea care am si castigat de 2 ori la judecatorie si acuma la tribunal...
Discuție Partaj judiciar
Dupa moartea sotului meu Eu ca sotie supravietuitoare am deschis un dosar la judecatoarie pentru ca averea sa se impartea... Dar dupa o lunga judecata de 4 ani de zile (unde am castigat) dosarul a fost trimis la tribunal apoi de acolo sa trimis la rejudecare (unde din nou am castigat) dar in acest timp al rejudecatari ne-am inteles asupra unei tranzacti cu care am mers in fata judecatoarei si in cadrul sedintei am realizat conditiile impuse de amble parti in cadrul tranzactiei, in acest acest timp a facut cerere de intampinare un intervenient care a castigat un proces impotriva sotului decedat si sa dat o noua hotarare in care tranzactia nu a fost valabila... In acelea conditi ale tranzactiei a intrat si sulta acestui intervenient... Am facut recurs iar in solutia aparuta pe site-ul tribunalului: [ link extern ] ...

Ce se poate face in aceasta situatie cand Hotararea este Irevocabila dar gresita?