Am si eu nevoie de un avocat,pentru a deschide un proces de pensie alimentara si custodia copilului,unde as putea gasi??un numar de telefon ceva??va multumesc anticipat.
Va multumesc ca mi-ati raspuns,inca ceva deci nu trebuie sa merg in Belgia pt.al da in judecata,se poate si in Rominia?Dar nu am inteles cu institutia,va referiti la firma care lucreaza?sau firma care se ocupa de impozitare?Si ca sa pot dovedi ce venit a avut in ultimele 6 luni presupun ca trebuie sa ai cer lui acte,ceea ce cred ca nu va face lucrul acesta,sau pot proceda altfel??Imi cer scuze ca va pun atitea intrebari dar nu stiu cum sa procedez si nu stiu nici detali.Va multumesc anticipat pt.raspunsuri.O zi buna.
Pensia Alimentara
Buna ziua sper ca ma puteti ajuta cu citeva raspunsuri la intrebarile mele.Am un baiat de 11 luni nascut in Belgia de curind m am intors in Romania cu copilul deoarece m am despartit de tata copilului nu am fost casatoriti baiatul ai poarta numele (el este roman) deci este obligat sa plateasca pensie alimentara,la inceput am cazut de comun acord sa plateasca o anumita suma pe luna sa nu ajungem la judecata,dar de citeva luni tot imi spune ca de ce sa plateasca sa ma descurc singura etc..Vreau sa il dau in judecata dar nu stiu cum sa procedez,trebuie sa merg in Belgia sau se poate si in Romania??Cum se calculeaza pensia alimentara la salariul minim pe economie sau la tot salariul??In Rominia stiu ca salariul minim este de 7 mil si in Belgia este de 1700e cum sa procedez?El in Belgia este independent si nu are salariul fix ,este platit la ora cistiga si 2000e si 4000e pe luna,cum s ar calcula pensia alimentara??Cit m ar costa onorariul unui avocat??sunt o mama singura si nu dispun de foarte multi banii daca ma puteti ajuta cu un sfat.Va multumesc o zi buna.