Dupa pronuntarea acestei hotarari irevocabile in care instanta obliga Comisia locala la emiterea unui titlu pe numele tuturor mostenitorilor,poate fi depusa contestatie in anulare in baza acestui partaj succesoral pe care instanta nu l-a luat in calcul?
Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema:tatal meu a obtinut un teren in urma unui partaj judiciar,incheiat acum 5 ani cu ceilalti doi frati si mama dupa decesul tatalui.Printr-o eroare a administratiei locale acest teren a fost atribuit prin titlu de proprietate unei terte persoane.S-a obtinut in instanta anularea partiala a acestui titlu si eliberarea unui nou titlu pentru terenul respectiv dar pe numele tuturor copartasilor(cred ca am zis bine). Mentionez ca cei doi frati ai tatalui meu isi revendica dreptul de coproprietate.Cum poate intra tatal meu in posesia acestui teren?Va multumesc anticipat.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:firma mea functioneaza intr-un spatiu situat intr-un bloc si de vreo 3 luni societatea care furnizeaza agentul termic in oras ma tot notifica(ca sa nu zic "someaza")sa incheiem un contract de furnizare a agentului termic.Isi motiveaza aceasta actiune prin faptul ca situatia de fata contravine unei anumite legi.Mentionez faptul ca in prezent factura la utilitati pentru spatiul respectiv este achitata prin asociatia de proprietari,beneficiarul fiind persoana fizica.Asadar intrebarea mea este:exista vreo lege care obliga firmele sa incheie astfel de contracte?Va multumesc anticipat.