Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema:tatal meu a obtinut un teren in urma unui partaj judiciar,incheiat acum 5 ani cu ceilalti doi frati si mama dupa decesul tatalui.Printr-o eroare a administratiei locale acest teren a fost atribuit prin titlu de proprietate unei terte persoane.S-a obtinut in instanta anularea partiala a acestui titlu si eliberarea unui nou titlu pentru terenul respectiv dar pe numele tuturor copartasilor(cred ca am zis bine). Mentionez ca cei doi frati ai tatalui meu isi revendica dreptul de coproprietate.Cum poate intra tatal meu in posesia acestui teren?Va multumesc anticipat.
In urma partajului de acum 5 ani terenul a revenit in proprietate exclusiva tatalui sau s-a dezbatut decat succesiunea de pe urma bunicului si s-a intocmit Certificatul de mostenitor fara a se face iesirea tatului si a celorlalti din indiviziune?
Apreciez in aceasta situatie ca ar mai trebui in aceasta situatie sa se rectifice certificatul de mostenitor; avand in vedere ca nu exista consensul celorlalti sa se prezinte la notar de buna voie sa se faca rectificarea, probabil ca tatal va ajunge in instanta cu toti ceilalti mostenitori pentru a pune in ordine actele referitoare la terenul respectiv!
Dupa pronuntarea acestei hotarari irevocabile in care instanta obliga Comisia locala la emiterea unui titlu pe numele tuturor mostenitorilor,poate fi depusa contestatie in anulare in baza acestui partaj succesoral pe care instanta nu l-a luat in calcul?
Anulare acte juridice
CC73
Buna ziua,
Pe terenul mai multor mostenitori care se afla in indiviziune,fiica uneia din mostenitori a obtinut in urma declaratiilor false si a partajului ... (vezi toată discuția)