avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate georgy1987

Activitate georgy1987

Discuție plangere penala
Am divortat de fostul meu sot acum 2 ani jumatate si mi sa incredintat minorul in varsta de 8 ani prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Am plecat in Anglia la actualul sot sa locuiesc si sa ma sabilesc acolo. Fostul meu sot din cate stiu locuieste in Spania. Ia platit pensie alimetara la copil dar nu a venit sa il viziteze deloc. In hoarare scrie ca are dreptul sa il viziteze si sa il ia pe perioda vizitei la el dar nu a venit niciodata pana acum. Mentionez copilul nici la telefon nu vrea sa vorbeasca cu el desi are doar 8ani. Ieri am primit telefon de la sora mea din romania spunandu-mi ca ma cautat politia si ca mi sa facut plangere penala impotriva mea de catre fostul sot in care a spus ca nu il las sa vb cu copilul la telefon si nu il dau in vizite. Muncesc si nu imi pot permite sa ma duc in tara cand vrea el.Mentionez ca pensia alimentara pe care io trimite este de 150de roni cu care sa fim seriosi nu poti creste un copil sunt zile in care copilul meu cheltuie banii astia poate si mai mult (jucarii, haine, dulciuri, si multe altele). Acuma tot eu vrea sa il duc la el s il vada? Ce pot face? Va multumesc anticipat. Georgiana