Va multumesc inca data, am sa va tin la curent.
Ca la gradinita am sa scriu.
1. merg in data x si astept sa se pronunte presedintele daca c.a.este competecta sa judece dosarul in continuare, voi avea concluzii scrise pe care le voi sustine verbal si am sa ii le inmanez,presedintelui este bine asa? cum cer permisiunea , onorata instanta va rog sa-mi acceptati/?sustinerile mele si in scris?
2. daca declina competenta la tribunal, multumesc si tac.
M-am gandit sa fac inainte note scrise dar cred ca vreau sa termin acest proces , crede-ti ca as proceda bine, eu de fapt contest intampinare prin care aut. contractanta a declarat castig pe y i-am gasit motive citind intampinarea desi cred ca nu voi avea mari sanse sa castig pentru ca ma pierd exact cand nu trebuie,
Va rog sa nu radeti de ce va scriu dar .................:-/ poate dupa 3-4 procese continu si cu ajutorul dvs. voi reusii sa prind aripi.
multumesc inca o data1
o seara frumosa!
As avea mai multe intrebari insa in prima faza va multumesc mult de tot pentru raspuns , nu am pe cine sa intreb si nici sa ma sfatuiasca.
Cel de al doile reclamant este tot in dosarul meu fiind din categorie de licitati, aceste note scrise ii le dau si lui sau doar instantei si parratului?
Paratului il imanez in instanta?
2. la urmatorul termen se va discuta competenta /adica se va constata daca ramane dosarul la curte fiind competenta sa judece fiind vorba de un anumit prag valoric , daca se declina competenta si ramane la curte atunci ce fac? spun ce am scris pe note scrise cam de cate pagini sa fie ca in intampinare a.c. spune doar ca , castigator este x cine a participat si cei doi care au facut contestatie noi si cel 2,cel declarat castigator spun ei(A.C) chiar daca nu are cheltuieli directe si indirecte si ca profitul lui este o, pe au.contractanta nu o intereseaza, este treba ofertantuli.
acum eu contestatia am facut-o in mumele fiemei mele pt ca nu a primit raspuns la justificarea pretului pe care l-am oferit .si trimis A.C.
notele scrise cum le incep /macar un inceput de fraze ma puteti ajuta= aici voi raspunde la intampinare
pe fond voi face concluzii scrise si voi scrie despre tot sper ca la acest doc sa ma descurc, la note scrise mai greu.
Crede-ti ca puteti sa ma ajutati ?
daca nu cer prea mult , lili34cretu@yahoo.com.
Multumesc !
Buna seara,
Saptamana aceasta a fost prima oara cand am intrat in instanta, m-am angajat de curand si nu am nici experienta.
Va rog mult sa ma sprijiniti in urmatoarea speta, am avut un dosar in prima saptamana de la angajare eu ofertant , la o licitatie am fost declarat respins , mentionez ca am fost de fapt doi reclamantii insa nu am treaba cu ei , am formulta contestatie asa cum m-am priceput, cnsc declina la curte , am fost la curte insa nu s-a prezentat nimeni , nici reclamantul 2 si nici parata, am amanat cauza, la al doile termen reclamant 2 solicita judecarea in lipsa , si se prezinta parata depunde intampinare cei drept nu eram pregatita si m-am speriat ca nu stiam ce sa fac, am rugat sa-mi acorde un nou termen pt analizarea intampinarii, dl presedinte pana la urma mi-a acceptat si la urmatorul termen se va discuta competenta curti dupa noul cod de procedura civila.
Eu n-am mai depus nimic inafara de contestatie ce fac in cazul asta, daca declina competenta curtii pot epune raspuns la intampinare, daca nu declina competenta si trimite la tribunal dosarul , in acest caz nici nu stiu ce pasii sunt sau ce sa fac.
Va rog nu ma judecati ca m-am angajat intr-o functie si nu stiu pe ce lume sunt.
Intrebare in acest caz ce se intampla ce sa fac?
Multumesc!