avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate photomaker123

Activitate photomaker123

- Toate declaratiile sunt depuse, totul este la zi
- Firma acum are in cont cam 5000 lei
- Au fost achizitionate pe firma cateva lucruri, de genu: un monitor, un program, lucruri destul de marunte.

Intrebarea este daca:

1) sa-mi actualizez Sediul Social pritr-un nou contract de comodat si sa platesc aprox. 300 lei la Registrul Comertului pentru aceasta actualizare DUPA care eu sa cer Dizolvarea si Radierea Societatii, platit iar aproximativ 700 lei (atat am inteles ca ar ajunge) - deci 1 plic de umblatura + aprox. 1.000 lei. Asta cred ca ar fi calea cea mai 'curata'. Mai lipseste ceva din ce am scris mai sus ?
sau

2) sa nu ma prezint nici la urmatoarea citatie - apoi Tribunalul cere Dizolvarea firmei apoi ea se Radiaza automat, fara ca eu sa mai fac ceva (daca nu am datorii la Fiscul local si judetean). Ce se intampla cu suma de bani din cont si cu 'bunurile' firmei ? Nu voi primi amenzi de la Tribunal de judecata ? Mi se va da din oficiu un Lichidator care va costa ?

Care ar fi pasii exacti in fiecare varianta, care merita mai mult ?

Recunosc ca nu este un domeniu pe care sa-l cunosc, sigur am nevoie de mai multe informatii, Va Multumesc !

Buna ziua !
In primul rand felicitari pentru aceasta frumoasa comunitate de specialisti !

Detin un SRL din 2005. Activitatea firmei a fost extrem de mica. Nu am nicio datorie, toate bilanturile contabile au fost depuse, totul este 'Curat', daca imi permiteti.

Ma gandeam de ceva vreme sa inchid aceasta firma, unde sunt asociat unic dar auzisem ca este o procedura oarecum complicata si care necesita si o oarecare 'investitie'.

Zilele trecute am primit de la Tribunal o Citatie pentru ca am uitat sa-mi depun Prelungirea Valabilitatii Doveziii Sediului Social (expirat de 2 ani) si ma instiinteaza ca imi vor Dizolva Socieatatea. Am primit citatia dupa 2 ore de cand procesul trebuia sa inceapa - nu am semnat minic si nu m-am prezentat. Urmatorul termen am inteles ca este pe 27 Martie.

Pe scurt:
Doresc sa inchid aceasta firma care nu are nicio datorie, dar vreau sa o fac cat mai simplu posibil si cu o 'investitie' cat mai mica din partea mea. Cum ma sfatuiti sa procedez?
Nu doresc complicatii, nu doresc sa risc sa platesc amenzi, sau sa mi se faca cazier fiscal. Doresc calea cea mai simpla, cea mai sigura, cea mai putin costisitoare (daca este posibil).

Va Multumesc anticipat pentru sfaturi.
O zi buna !